Rank: Fondator Mesaje : 110 Data de inscriere : 15/01/2013 | Subiect: WARNING BLAZ[ON] was launched + AKINOR-DEF [2013 Aimbot + Joi Ian 17, 2013 12:47 pm |
|
| https://www.youtube.com/watch?v=CHekNnySAfM BLAZ[ON] was launched
http://iceimg.com/i/24/87/13011e2a24.jpg
Salut. Cum am promis si pe mess saptamina aceasta am venit cu BLAZ[ON]. Inainte de a va explica in ce consta acest AIMBOT as vrea sa va mai zic cite ceva. Dragi utilizatori mangacs urmaresc de mai mult timp activitatea voastra pe forum si sunt dezamagit. De ce? 1. Apar noi creatori care vin pe zi cu cite 2 creatii noi si nu sunt decit niste plagiatori. 2. Unii au uitat semnificatia cuvintului "free". 3. Cei din staff lasati-o mai moale cu ban-urile. Dati nasul putin mai in jos. 4. Dragi utilizatori mangacs invatati sa respectati.
Pe cei care i-am suparat pe mess sau chiar i-am sters din lista imi pare rau dar sunt unele reguli simple care trebuie respectate cind vorbiti cu mine: 1. Nu uitati de mesajul de salut. 2. Nu fiti insistenti si nu dati buzz ca urasc asta. 3. Vorbiti civilizat. 4. Nu uitati de mesajul de incheiere.
Nu cer chiar atit de mult deci faceti-mi placerea ca atunci cind voi intra pe mess sa am placerea sa vad niste oameni bine educati.
Deci sa trecem la AIMBOT-ul nostru.
BLAZ[ON] este un aimbot format din 4 fisiere: Aimbot.dll, AIM_ON.reg, Install DLL-ON.reg si standard.ini.
Prin ce se caracterizeaza acest aimbot? 1. Creat pe baza de Leis. 2. Aim-ul stabilizat. 3. Inclus si no-recoil.
Puterea aim-ului poate fi setata din fisierul standard.ini. Cu ajutorul fisierului Install DLL-ON.reg aveti posibilitatea sa dispuneti de fiecare optiune a DLL-ului. Fisierul Aim_ON.reg ajuta la stabilizarea tintei dumneavoastra, si va ofera un pic de aim ceea ce duce la cresterea considerabila a skill-ului vostru.
Apropo ca sa nu uit aceasta va fi ultima mea creatie pentru aceasta iarna, deci pina la vara va zic "bye". Nu o sa mai postez nimic.
Cum procedam cu fisierele Aimbot-ului?
1. Aimbot.dll se pune in: Counter-Strike cstrike/cl_dlls, dlls valve/cl_lls, dlls
2. standard.ini se pune in Counter-Strike 3. Cele 2 reg-uri doar le activati, dupa care dati un restart la calculator. 4. In mapa "optional" se afla un config default dupa opinia mea foarte bun deci recomand sa-l folositi.
Pe linga acest Aimbot am inclus si un config default pe nume Akinor. Este unul din cele mai bune def-uri ale mele care da rezultate uimitoare.
2Shared-Download
Asta ar fi tot. Va doresc un nou semestru de invatamint plin de succese si puneti mina pe carte ca fara ea nu ajungem departe.
Link-urile de download:
1. GirlShare-Download 2. ZippyShare-Download
ID Mess: del1ric_mangacs
|
|